След като Ирина Шейк си взе куфара и напусна Брадли Купър

...
След като Ирина Шейк си взе куфара и напусна Брадли Купър
Коментари Харесай

Не се тревожете, Ирина Шейк е добре

След като Ирина Шейк си взе куфара и напусна Брадли Купър предходната седмица, което беше уловено и от папараците, всеки може да допусна, че моделът търси успокоение и уединение някъде надалеч.  



Ирина избра, което е наистина „ надалеч “ – безусловно. Няма да я забележим на инцидентна фотография, излизаща от SPA салон или прегърнала пътечка за йога, до момента в който върви по улицата, както става нормално. Едва ли ще има и трагични промени вследствие на импулсивно посещаване на фризьорския салон. На Ирина й отива друго. Тя сподели изящните си форми на фона на суровата хубост на исландската природа. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Jun 10, 2019 at 4:37pm PDT

 

Напоследък " лекуването " на персонални драми с природа е доста съвременно и има даже име – forest bathing. Но това ново разбиране отразява нещо, което всички знаем отлично. Природата има пречистваща мозъка и тялото мощ и Ирина Шейк се възползва от това по най-хубавия метод – кацнала на морена, боса, в бански костюм на Intimissimi и подготвена да посрещне това, което следва.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Jun 8, 2019 at 10:14am PDT

 

Междувременно всички очакват едно „ да “ – като отговор на въпроса има ли връзка сред Брадли Купър и Лейди Гага. За химията сред двете звезди от " Роди се звезда " се приказва и написа доста, изключително след изпълнението им на Shallow по време на церемонията по раздаването на наградите " Оскар " тази година. 

Брадли Купър и Ирина Шейк се разделиха предходната седмица след четиригодишна връзка. Техният романс е увенчан от раждането на дъщеричката им, за която ще се грижат дружно и отсега нататък. Извън светлините на прожекторите за двойката се знае малко, което евентуално е и повода да се трансфорат в любимци на доста хора. 

Вижте ги взлатните временана връзката им – в галерията ни! 

 
Разберете и историята на връзката сред Сара Джесика Паркър и Матю Бордерик.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР